Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történõ felhasználásához.
Rendben

Termék kategóriák
Categories

 
Cégünket 1992-ben alapítottuk 2 belföldi magánszemély részvételével, MA-NYI Bt. néven. Kezdetben betéti társaságként mûködtünk, majd 2000-tõl korlátolt felelõsségû társasággá alakultunk át Byou Kft. néven.

Fõ tevékenységi körünk:
  • Divat kiegészítõk nagykereskedelme
  • Export és import
  • Online kis-és nagykereskedelem

Az elsõ bérelt pincehelyiségbõl indulva mára Budapest nyugalmas, de központi helyen, jó közlekedés mellett légkondícionált üzlettérben, 4 pénztárral 1000 m2-en, ingyenes õrzött parkolóval várjuk kedves vásárlóinkat.

Mûködésünket 20 munkatársunk segíti, igyekezve a partnereink megelégedettségét elnyerni. Folyamatosan szélesítjük kínálatunkat, így ma már átlagosan 20000 termékféleséget kínálunk partnereinknek. A kezdeti lendületes fejlõdés a mai napig is tart, így az elmúlt 10 év alatt e területen cégünk az egyik legnagyobb divatkiegészítõk importjával foglalkozó vállalkozássá nõtte ki magát K-Európában; így a B'You Kft. meghatározó piacvezetõ szerepet tölt be.

Figyelemmel kísérjük a nemzetközi trendeket; munkatársaink folyamatosan divatbemutatókon, kiállításokon szerzett tapasztalatok és ötletek alapján állítják össze 2 hetente frissülõ árukészletünket, szezonális kollekciónkat. Üzletünkben megtalálhatók a legtrendibb divatnak megfelelõ kiegészítõk, illetve komoly hangsúlyt fektetünk a basic árura, amely a nagyközönség számára legvonzóbb - a hétköznapi viselettõl az alkalmiig. Ez szintén nagyon széles kört ölel fel, a báli és az esküvõi szetteken át.

A minõségrõl a B'You Kft. egyedülálló minõségpolitikája gondoskodik, így minden árunk magas követelmények szerint van összeválogatva - pl.: a fém kiegészítõk antiallergén (nikkelmentes) futtatásúak, stb.

A Byou Kft. termékportfóliójában bizsuk, táskák, egyéb kiegészítõk mellett ajándéktárgyak is megvásárolhatók a legkedvezõbb árak mellett, hiszen minden termékünket közvetlen importból szerezzük be. Célunk,hogy a termékek széles skáláját vonultassuk fel kereskedõink részére.

Minden cikkcsoportban megtalálhatóak a kifejezetten árprogramos termékek és a magasabb árfekvésûek is. A különbözõ termékek: a fülbevalók, nyakláncok, karkötõk, hajbavalók, kendõk, sálak, táskák a szivárvány minden színében és széles stílus palettán egész évben, a szezonnak megfelelõen megvásárolhatók nagykereskedésünkben.

Vásárlóink között tisztelhetjük szinte az egész ország területérõl, a bizsu- és divatáru kereskedõk jelentõs részét. 2000-ben a világhálón való megjelenésünkkel elérhetõvé váltunk a nemzetközi piacokon is. A határon túli érdeklõdõk között Szlovákia és Románia áll az élen, de folyamatosan Ny-Európából is bõvül a kiskereskedelmi partnereink száma.

A BYOU Kft. internetes ONLINE SHOP-ja új lehetõsségekkel élve jött létre azzal a céllal, hogy lehetõvé tegye a bizsuk, divat kiegészítõk és ajándéktárgyak interneten történõ megjelenését és házhozszállítását, akár a legkisebb településekre, az egyéni vásárlók számára is.

Köszönjük,hogy ellátogatott honlapunkra és reméljük, hogy hamarosan viszontláthatjuk vásárlónkként.

Byou Kft.

Az oldalon található árak lakossági árak.