Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.
Rendben

Termék kategóriák
Categories

 
Cégünket 1992-ben alapítottuk 2 belföldi magánszemély részvételével, MA-NYI Bt. néven. Kezdetben betéti társaságként működtünk, majd 2000-től korlátolt felelősségű társasággá alakultunk át Byou Kft. néven.

Fő tevékenységi körünk:
  • Divat kiegészítők nagykereskedelme
  • Export és import
  • Online kis-és nagykereskedelem

Az első bérelt pincehelyiségből indulva mára Budapest nyugalmas, de központi helyen, jó közlekedés mellett légkondícionált üzlettérben, 4 pénztárral 1000 m2-en, ingyenes őrzött parkolóval várjuk kedves vásárlóinkat.

Működésünket 20 munkatársunk segíti, igyekezve a partnereink megelégedettségét elnyerni. Folyamatosan szélesítjük kínálatunkat, így ma már átlagosan 20000 termékféleséget kínálunk partnereinknek. A kezdeti lendületes fejlődés a mai napig is tart, így az elmúlt 10 év alatt e területen cégünk az egyik legnagyobb divatkiegészítők importjával foglalkozó vállalkozássá nőtte ki magát K-Európában; így a B'You Kft. meghatározó piacvezető szerepet tölt be.

Figyelemmel kísérjük a nemzetközi trendeket; munkatársaink folyamatosan divatbemutatókon, kiállításokon szerzett tapasztalatok és ötletek alapján állítják össze 2 hetente frissülő árukészletünket, szezonális kollekciónkat. Üzletünkben megtalálhatók a legtrendibb divatnak megfelelő kiegészítők, illetve komoly hangsúlyt fektetünk a basic árura, amely a nagyközönség számára legvonzóbb - a hétköznapi viselettől az alkalmiig. Ez szintén nagyon széles kört ölel fel, a báli és az esküvői szetteken át.

A minőségről a B'You Kft. egyedülálló minőségpolitikája gondoskodik, így minden árunk magas követelmények szerint van összeválogatva - pl.: a fém kiegészítők antiallergén (nikkelmentes) futtatásúak, stb.

A Byou Kft. termékportfóliójában bizsuk, táskák, egyéb kiegészítők mellett ajándéktárgyak is megvásárolhatók a legkedvezőbb árak mellett, hiszen minden termékünket közvetlen importból szerezzük be. Célunk,hogy a termékek széles skáláját vonultassuk fel kereskedőink részére.

Minden cikkcsoportban megtalálhatóak a kifejezetten árprogramos termékek és a magasabb árfekvésűek is. A különböző termékek: a fülbevalók, nyakláncok, karkötők, hajbavalók, kendők, sálak, táskák a szivárvány minden színében és széles stílus palettán egész évben, a szezonnak megfelelően megvásárolhatók nagykereskedésünkben.

Vásárlóink között tisztelhetjük szinte az egész ország területéről, a bizsu- és divatáru kereskedők jelentős részét. 2000-ben a világhálón való megjelenésünkkel elérhetővé váltunk a nemzetközi piacokon is. A határon túli érdeklődők között Szlovákia és Románia áll az élen, de folyamatosan Ny-Európából is bővül a kiskereskedelmi partnereink száma.

A BYOU Kft. internetes ONLINE SHOP-ja új lehetősségekkel élve jött létre azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a bizsuk, divat kiegészítők és ajándéktárgyak interneten történő megjelenését és házhozszállítását, akár a legkisebb településekre, az egyéni vásárlók számára is.

Köszönjük,hogy ellátogatott honlapunkra és reméljük, hogy hamarosan viszontláthatjuk vásárlónkként.

Byou Kft.

Az oldalon található árak lakossági árak.